Guidance

A Guidance Zrt. jogelődje, a Guidance Kft. 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy a nagyvállalati profizmust a kisvállalatok rugalmasságával ötvözve egyedi, innovatív megoldásokkal állhasson elő ügyfelei számára.

Mára a Guidance a hazai online banking terület egyik legjelesebb képviselőjévé nőtte ki magát és 2018 óta Zrt. vállalkozási formában folytatja tevékenységét.

Tevékenységeink

Ügyfeleink számának növekedésével és a rohamosan fejlődő informatikai környezetben újabb és újabb igények születnek, így cégünk ma már a szoftverfejlesztés mellett grafikai fejlesztéssel is foglalkozik, továbbá az ügyfélelégedettség és munkafolyamataink hatékonyságának növelése érdekében ISO 9001-es tanúsítvánnyal is rendelkezünk. A fejlesztés mellett tanácsadás és különböző képzések is a szolgáltatásaink részét képezik. A csapatunk szakértelmét biztosítandó rendszeresen veszünk részt oktatásokon, konferenciákon, ennek köszönhetően a legkorszerűbb technológiai megoldásokat tudjuk ügyfeleink számára nyújtani. A Ness Hungary Kft.-vel való együttműködés során elnyertük a megtisztelő NESS Solution Provider címet, amelyet olyan vállalkozók kaphatnak meg, akik a vállalt feladatukat kiemelkedő színvonalon képesek ellátni és akik a szakterületükön jelentős többletelőnyt biztosítanak a megbízó számára versenytársaihoz képest.

Missziónk

A Guidance nevét úgy választottuk meg, hogy tükrözze a cégünk mentalitását. Ügyfeleink számára olyan hozzáadott értéket kívánunk képviselni, amely megkülönbözteti az üzletfelet a partnertől, a terméket a valós megoldástól, a tárgyalást az együttműködéstől. Arra törekszünk, hogy valós igényeket elégítsünk ki, partnereinkkel szorosan kooperálva, emellett olyan iránymutatást adva, mely segít ügyfeleink céljainak megvalósításában.

Partnereink

Cégünk több, kiváló vállalattal együtt dolgozva törekszik az ügyfelek minél teljesebb körű kiszolgálására. Partnereink között tudhatjuk a következő cégeket: NESS Service provider, Oracle, BroadVision, HP. Emellett cégünk a skillPOOL Szakértői Klaszter tagja is, a KESCOM, CoDe, iSAFE, Geobys Contact cégek mellett.

Amiben segíthet a Guidance

Tanácsadás-szervezés

Tervezzünk közösen!

Fejlesztés

Testre szabott megoldásokat kínálunk

Tesztelés

Tesztelés és minőségbiztosítás

Oktatás

Szoftverfejlesztési és üzemeltetési tréningek

Ismerjen meg minket jobban!

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy kollégánk megkereshesse Önt.
Reméljük bemutathatjuk megoldásainkat vagy egy ingyenes konzultáció során
közösen kitalálhatjuk, hogy az Ön szervezetét miben tudnánk segíteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
×