Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Guidance

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Guidance Informatikai Szolgáltató És Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Guidance Zrt.
Hermina Út 22.
Budapest, 1146 Hungary

Rólunk

A Guidance Kft. 2002-ben jött létre, azzal a céllal, hogy a nagyvállalati profizmust a kisvállalatok rugalmasságával ötvözve egyedi, innovatív megoldásokkal állhasson elő ügyfelei számára. Mára a cégünk a haza online banking terület egyik legjelesebb képviselőjévé nőtte ki magát, 2018-ban Guidance Zrt. néven folytatja tevékenységét.

Partnereink

Cégünk több, kiváló vállalattal együtt dolgozva törekszik az ügyfelek minél teljesebb körű kiszolgálására. Partnereink között tudhatjuk a következő cégeket: NESS Service provider, Oracle, BroadVision, HP. Emellett a Guidance Kft. a skillPOOL Szakértői Klaszter tagja is, a KESCOM, CoDe, iSAFE, Geobys Contact cégek mellett.

Tevékenységeink

Ügyfeleink számának növekedésével és a rohamosan fejlődő informatikai környezetben újabb és újabb igények születnek, így cégünk ma már a szoftverfejlesztés mellett grafikai fejlesztéssel is foglalkozik, továbbá az ügyfél elégedettség és munkafolyamataink hatékonyságának növelése érdekében ISO 9001-es tanúsítvánnyal is rendelkezünk. A fejlesztés mellett tanácsadás és különböző képzések is a szolgáltatásaink részét képezik. A csapatunk szakértelmét biztosítandó rendszeresen veszünk részt oktatásokon, konferenciákon, ennek köszönhetően a legkorszerűbb technológiai megoldásokat tudjuk ügyfeleink számára nyújtani. A Ness Hungary Kft.-vel való együttműködés során elnyertük a megtisztelő NESS Solution Provider címet, amelyet olyan vállalkozók kaphatnak meg, akik a vállalt feladatukat kiemelkedő színvonalon képesek ellátni és akik a szakterületükön jelentős többlet-előnyt biztosítanak a megbízó számára versenytársaihoz képest.

Missziónk

A Guidance Kft. nevét úgy választottuk meg, hogy tükrözze a cégünk mentalitását. Ügyfeleink számára olyan hozzáadott értéket kívánunk képviselni, amely megkülönbözteti az üzletfelet a partnertől, a terméket a valós megoldástól, a tárgyalást az együttműködéstől. Arra törekszünk, hogy valós igényeket elégítsünk ki, partnereinkkel szorosan kooperálva, emellett olyan iránymutatást adva, mely segít ügyfeleink céljainak megvalósításában.