Hírek portlet Hírek portlet

GuiVersity 2.0 - Junior Fejlesztői Program

Tekintettel az elmúlt évek sikereire, idén újra elindítottuk Junior Web fejlesztői programunkat!

2016. januárjában négy új kolléga Java-kiképzése startolt el. Hisszük, hogy a pályakezdő, vagy szerényebb szakmai tapasztalattal rendelkező, de agilis, pro-aktív, munkatársak célirányos képzése mindkét félnél jelentős hozzáadott értéket képvisel:

  • A fiatal, a webprogramozást mélyebben megismerni vágyó pályakezdők évtizedes fejlesztői tapasztalattal rendelkező munkatársaktól tanulhatják meg a Guidance által használt programozási nyelveket - elsősorban Java-t - illetve, egyéb keretrendszereket, webfejlesztési megoldásokat;
  • Társaságunk, használható - az általunk elvárt - gyakorlati tudással rendelkező lojális munkatársakkal lesz gazdagabb, akik már néhány hét után érdekes, változatos fejlesztési munkába kapcsolódhatnak be.

Nem kérdés, hogy valós fejlesztői feladatokon keresztül gyorsabban elsajátítható a fejlesztői tudás, melyet természetesen elméleti oktatások is kiegészítenek.  A Guidance Kft. saját Java & Web című jegyzetet adott ki a gyakorlati tudás megszerzésének támogatására. A programban résztvevők családias, alkotó légkörben dolgozhatnak - akár rugalmas munkaidőben, mely egyéb iskolarendszerű tanulmányokkal is összeegyeztethető.
Bízunk abban, hogy a tudásba, oktatásba fektetett idő mindig megtérül.

2016. 03. 03.